Tuning show: Ajmo poligon 3

Najpoznatije okupljalište ljubitelja automobila u Sarajevu ponovo je bilo mjesto organizacije trećeg po redu auto skupa "Ajmo poligon".

carcommunity.ba
By carcommunity.ba 2 Min Read

Protekle nedjelje, poligon na Ilidži bio je domaćin trećeg izdanja popularnog tuning show-a “Ajmo poligon 3”. Ovaj događaj okupio je ljubitelje automobila iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire regije, koji su došli kako bi pokazali svoje impresivne automobile, razmijenili iskustva i uživali u bogatom programu.

Na poligonu su bili izloženi raznovrsni automobili, od klasičnih modela do najnovijih sportskih vozila. Poseban fokus bio je na tuniranim automobilima, čiji su vlasnici uložili mnogo truda i kreativnosti kako bi im dali jedinstveni izgled i performanse. Bilo je tu automobila sa spuštenim ovjesom, aerodinamičkim dodacima, specijalnim farbanjem, kao i onih sa snažnim zvučnim sistemima i unikatnim enterijerima.

ajmo poligon 3 – Google Диск

SLIKE DOWNLOAD LINK 1

“Ajmo poligon 3” bio je pravi dašak osvježenja za sve ljubitelje automobila, događaj koji je spojio tuning show i karting utrke. Poligon na Ilidži postao je mjesto okupljanja ljubitelja automobila svih generacija, a ovaj tuning show dokazao je da automobilizam u Bosni i Hercegovini ima zanimjlivu i dinamičnu scenu. Posjetioci su otišli kući puni utisaka, a mnogi su već počeli s planiranjem svojih projekata za sljedeći event.

WeTransfer – ajmo poligon 3

SLIKE DOWNLOAD LINK 2 – fotograf ig: mirzacc.photography

WeTransfer – ajmo poligon 3 https://wetransfer.com/downloads/93fe098438acb27b8f4933fdcd6b101120240524133819/e3f0d8n

SLIKE DOWNLOAD LINK 3 –

Share This Article
Leave a comment